Web Analytics Made Easy - Statcounter

یزد ـ معاون میراث فرهنگی استان یزد از سرمایه گذاری ۱۹.۸ میلیارد تومانی بخش خصوصی در زمینه ساخت اماکن اقامتی در این استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا نصیری امروز در نشست سرمایه گذاری استان یزد با اشاره به سرمایه گذاری ۵۵ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومانی بخش خصوصی در هفت حوزه میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان یزد اظهار داشت: این سرمایه گذاری ها در احداث مجتمع های بین راهی، آژانس‌های مسافرتی، واحدهای بومگردی، مجموعه های گردشگری، سفره‌خانه‌ها، واحدهای اقامتی و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. انجام شده است.

وی بیان کرد: ۲.۹ میلیارد تومان برای مجتمع‌های بین‌راهی و ۴۰۰ میلیون تومان نیز برای دفاتر آژانس مسافرتی درون‌شهری سرمایه‌گذاری شده است.

۷.۵ میلیارد تومان برای واحدهای بومگردی هزینه شد

نصیری با اشاره به اشاره به سرمایه‌گذاری خوب بخش خصوصی برای ایجاد واحدهای بوم‌گردی بیان کرد: در استان یزد طی دو سه سال اخیر بالغ بر ۷.۵ میلیارد تومان در این حوزه هزینه شده است.

معاون سرمایه‌گذاری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان یزد همچنین از سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در مجموعه‌های گردشگری خبر داد و افزود: در این حوزه نیز طی چهار سال اخیر ۹ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری صورت گرفته است.

وی در مورد سرمایه‌گذاری در سفره‌خانه‌ها نیز بیان کرد: در این مدت ۱۴ پروژه با سرمایه‌گذاری ۹.۲ میلیارد تومانی بخش خصوصی راه‌اندازی شده است.

نصیری در مورد واحدهای اقامتی نیز بیان کرد: بیشترین سرمایه‌گذاری بخش خصوصی مربوط به این حوزه بوده به نحوی که طی چهار سال اخیر ۱۹.۸ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری صورت گرفته است.

بخش خصوصی با ۸ میلیارد تومان سرمایه سه قرق در استان یزد ایجاد کرد

مدیرکل محیط زیست استان یزد نیز با اشاره به مشارکت بخش خصوصی در بخشی از حوزه های محیط زیست، از ایجاد سه قرق شکار در استان یزد همچنین ایجاد باغ آهو به عنوان مجموعه ای برای نگهداری از حیوانات در شهرستان مهریز خبر داد.

سیدحسین سادات حسینی عنوان کرد: این سه قرق با سرمایه ‌گذاری ۸ میلیارد تومانی توسط بخش خصوصی ایجاد شده است.

وی همچنین میزان سرمایه‌گذاری برای ایجاد باغ آهو در شهرستان مهریز را ۲۰ میلیارد تومان اعلام کرد.

سرمایه گذاری ۸۳۹ میلیارد تومانی بخش خصوصی در شهرک‌های صنعتی استان یزد

معاون برنامه‌ریزی و امور اقتصادی شرکت شهرک‌های صنعتی استان یزد نیز اظهار داشت: بخش خصوصی طی چهار سال اخیر بالغ بر ۸۳۹ میلیارد تومان در شهرک‌های صنعتی استان یزد سرمایه‌گذاری کرده است.

علیرضا رضایی بیان کرد: علاوه بر سرمایه گذاری های بخش خصوصی، در طول چهار سال گذشته ۹۳ میلیارد تومان از محل منابع داخلی، ۵ میلیارد تومان از محل اعتبارات عمرانی و ۸ میلیارد تومان از محل اعتبارات ملی در شهرک‌های صنعتی استان یزد برای توسعه زیرساخت‌ها هزینه شده است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان یزد با اشاره به تخصیص هشت میلیارد تومانی بودجه این اداره در استان یزد یادآور شد: این بودجه بیشتر در راستای توسعه فضاهای فرهنگی، ورزشی و رفاهی کارگران استان یزد هزینه شده است.

فعالیت ۵۸۳۶ تعاونی در یزد

محمدحسین ریاحی در بخش دیگری از سخنان خود، تعداد تعاونی‌های ثبت شده در استان یزد را ۵ هزار و ۸۳۶ مورد اعلام کرد و افزود: میزان سرمایه ثبتی این تعاونی‌ها ۴ میلیارد ریال با احتساب سهام عدالت بوده که از مجموع این میزان، ۳۳۸ میلیارد ریال سرمایه‌گذاری تعاونی‌ها بوده است.

معاون توسعه منابع اداره راه و شهرسازی استان یزد نیز در این نشست از اجرای ۵۴ پروژه راهسازی و شهرسازی در استان یزد خبر داد.

محمدمهدی منتظری بیان کرد: این پروژه ها از سال ۹۲ با مجموع سرمایه گذاری ۱۹۸ میلیارد تومان به مرحله اجرا درآمده است.

مدیرکل منابع طبیعی استان یزد نیز در این نشست با اشاره به اینکه طی چهار سال گذشته ۱۲ هزار و ۸۸۸ هکتار اراضی کشاورزی از منابع طبیعی به مردم اختصاص یافته است، اظهار داشت: ۱۱ هزار هکتار نیز اراضی غیرکشاورزی به بهره برداران اختصاص یافته است.

محمدرضا آخوندی بیان کرد: ۵۱۸ هکتار از اراضی منابع طبیعی نیز به بنیاد مسکن انقلاب اسلامی اختصاص یافته است.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۱۵۵۳۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کابوس تورم در تعقیب متقاضیان طرح نهضت ملی

فرارو-  هزینه ساخت واحد‌های مسکن ملی، از زمان به زمین خوردن کلنگ اولین واحد تا حالا تقریبا ۲.۵ برابر شده است.

به گزارش فرارو؛ طرح نهضت ملی مسکن سه سال پیش وارد ادبیات اقتصادی و اجتماعی کشور شد. قرار بر این بود که دولت سیزدهم ظرف چهار سال، چهار میلیون مسکن بسازد. همزمان با تردیدها درباره توانایی دولت در عمل به این وعده بزرگ، نگرانی‌هایی درباره آورده متقاضیان به وجود آمد. سه سال از طرح وعده ساخت چهار میلیون مسکن گذشته و متقاضیان فعلا متوجه شده‌اند هزینه ساخت مسکن ملی از حدود چهار تا شش میلیون به ۱۰ میلیون تومان رسیده است.

هزینه ساخت مسکن ملی؛ روایت اول

 تعدادی از پروژه‌های طرح نهضت ملی مسکن، پیشرفت چشمگیری دارند و دولت مدعی است تعدادی دیگر را با سرعت جلو می‌برد. برای افزایش سرعت بیشتر از بقیه طرح‌ها کمک گرفته‌اند و تقریبا هر ساختمان نیمه‌کاره‌ای را به آمار طرح نهضت ملی مسکن اضافه کرده‌اند. زمان عامل دیگری است که به ضرر متقاضیان پیش می‌رود. وقتی برای اولین بار حرف از نهضت ملی مسکن به میان آمد، هزینه ساخت هر متر خانه در نهضت ملی مسکن بین چهار تا شش میلیون تومان بود برآورد شده بود. ساخت خانه ۸۰ متری در این حالت حداکثر، ۴۸۰ میلیون تومان تمام خرج برمی‌داشت.

هزینه ساخت مسکن ملی؛ روایت دوم

هزینه ساخت مسکن ملی براساس هر مترمربع محاسبه می‌شود. عدد نهایی را به‌عنوان مترومعیار برنامه‌ریزی در نظر می‌گیرند اما هیولای تورم بدون رحم و مروت برنامه‌ریزی‌های مربوط به ساخت و پیشبرد پروژه های مسکونی را به هم می‌زند.

هزینه ساخت مسکن ملی، شهریور سال قبل به گفته معاون وزیر راه‌و‌شهرسازی برای هر مترمربع به ۷.۵ تا هشت میلیون تومان رسید.  ناگفته نماند به این رقم باید هزینه‌های آماده‌سازی و محوطه‌سازی هم اضافه می‌شود. با این‌حال اگر همان رقم هشت میلیون تومان را در نظر بگیریم، ساخت یک خانه ۸۰ متری، شهریور پارسال به‌ طور متوسط ۶۴۰ میلیون تومان آب می‌خورد.

هزینه ساخت مسکن ملی؛ روایت سوم

تورم در شروع سال ۱۴۰۳ با سرعت کمتری حرکت می‌کند. پیش‌بینی‌ها خوشبینانه حاکی از این است که سرعت تورم در ادامه راه کمتر خواهد شد اما همین الان مقامات دولتی می‌گویند متوسط هزینه ساخت هر مترمربع مسکن در قالب پروژه‌های مسکن ملی، تا عدد ۱۰ میلیون تومان افزایش پیدا کرده است و بر فرض اگر بخواهیم برنامه‌ریزی تا آخر سال را با همین مقیاس ببنیدیم، ساخت خانه ۸۰ متری با رشد ۲.۵ برابری  به نسبت سال ۱۴۰۱ حالا حدود ب۸۰۰ میلیون تومان هزینه خواهد داشت.

نکته امیدوارکننده این است که مسئولان پروژه‌های مسکن ملی، امیدوار هستند به‌خاطر عمده‌سازی و حضور تعاونی‌ها، هزینه ساخت هر مترمربع را ۳۰ درصد پایین بیاورند.

متقاضیان بلاتکلیف ماندند

هزینه ساخت هرمترمربع مسکن در قالب طرح مسکن ملی ظرف سه سال، ۲.۵ برابر شده است. از حالا به بعد هم هر میزان تعلل در اجرای پروژه‌ها باعث تاثیر‌گذاری بیشتر تورم می‌شود و متقاضی ناچار است تاوان بدهد. در حال حاضر  تامین آورده بین ۶۵۰ تا ۷۰۰ میلیون تومان برای متقاضیانی که اکثرا حداقلی‌بگیر هستند، دشوار است. در عین حال وزارت راه و شهرسازی اعلام کرده‌اند متقاضیان نهضت ملی مسکن باید هر دو ماه یکبار، ۴۰ میلیون تومان وجه واریز کنند.

متقاضیان طرح نهضت ملی مسکن، با طرح موضوعاتی از این دست بیشتر از قبل احساس بلاتکلیفی می‌کیند. قانون می‌گوید اگر در پرداخت اقساط تعلل کنند، در نهایت متقاضی دیگری جایشان را می‌گیرد.

نهضت ملی مسکن چیست؟

یکی از شعارهای اصلی دولت رئیسی خانه‌دار کردن اقشار کم‌درآمد بود. طرح نهضت ملی مسکن هم برای تحقق همین وعده در دستور کار وزارت راه و شهرسازی قرار گرفت. دولت وعده داد چهار میلیون مسکن طی چهار سال بسازد؛ این یعنی سالی یک میلیون مسکن. اما این طرح با چالش‌هایی همراه بود؛ از نامعلوم بودن منبع تامین‌کننده هزینه طرح تا همکاری نکردن بانک‌ها. چالش‌هایی که زمان تحویل خانه به مردم را با وقفه روبه‌رو می‌کرد. در نهایت وزیر جدید حقایق مطرح شده درباره این طرح را پذیرفت و به هنگام قبول مسئولیت اعلام کرد که هزینه ساخت چهار میلیون مسکن دو برابر بودجه ۱۴۰۱ است و بنابراین قرار شد سناریوهای جدیدی در پیش گرفته شود.

اگر هم بخواهیم بدانیم طرح نهضت ملی مسکن چه فرقی با پروژه مسکن مهر دوره ریاست جمهوری احمدی‌نژاد دارد، باید گفت در این طرح زمین ۹۹ ساله باید در اختیار تمام مردم قرار بگیرد اما در مسکن مهر خبری از این تعهد نبود.

ثبت‌نام در طرح ملی مسکن هم شرایطی دارد که در این نوشتار به شکل کوتاه به آنها اشاره می‌شود. متقاضی باید متاهل باشد و در صورتی که مجرد است باید یکسری قوانین را رعایت کند. متقاضی نباید از هیچ‌گونه تسهیلات دولتی،‌ امکانات اداری و طرح‌های سازمانی جهت خانه‌دار شدن استفاده کرده باشد. افراد باید، بومی شهر ثبت‌نامی باشند. هیچ ملک مسکونی از سال ۱۳۸۴ به بعد نباید به ‌نام شخص ثبت‌نام‌کننده باشد. فرد باید بتواند اقساط وام مسکن ملی را بپردازد و مبالغ را سر موعد مقرر واریز کند. متقاضی نباید درگیر پرونده مالی مثل چک برگشتی باشد.

دیگر خبرها

  • دبی، میزبان بزرگ‌ترین پروژه‌های خاورمیانه
  • اعتبار ۴ هزار میلیاردی برای طرح‌های آبرسانی خراسان شمالی
  • اجرای بزرگ‌ترین پروژه درمانی خراسان شمالی آغاز شد
  • کابوس تورم در تعقیب متقاضیان طرح نهضت ملی
  • پروژه مسکن سازی در اردستان پس از ۲ سال آغاز شد
  • وجود ۱۹ هزار واحد مسکونی در حال ساخت در سمنان
  • اعتبار ۴۰ هزار میلیاردی پروژه آب‌های سرانی خراسان شمالی در ۱۴۰۳
  • ساخت تونل عمودی 1.5 برابر برج میلاد توسط ایرانی‌ها
  • لزوم اعتبار ۱۰۰ همتی برای تکمیل پروژه‌ های آب و خاک
  • لزوم اعتبار ۱۰۰همتی برای تکمیل پروژه‌ های آب و خاک